THC Olie kopen
SAFER THAN PRESCRIPTION PILLS

Capsules met Full Spectrum THC Olie

 

THC Full Spectrum olie heeft een zeer hoog slagingspercentage bij de behandeling van kanker. Helaas zijn er teveel mensen die besluiten om met de THC behandeling te starten als ze reeds zwaar beschadigd zijn door chemo en bestraling. Door deze gemaakte schade en het type kanker, duurt een THC behandeling veel langer en daarbij de slagings percentage is daarmee jammer genoeg ook lager.

 

Capsule vorm

De THC capsules worden vanaf begin tot de uiteindelijke dosis vervaardigd icm pure THC en biologische cocos/olijfolie. THC in capsule vorm is niet alleen een alternatief voor degene die bijv. de smaak van cannabis olie in hun mond niet prettig vinden of een gevoelige en geïrriteerde slokdarm hebben, maar ook dé manier is om een ziekte/ aandoening zowel Oraal als Rectaal optimaal te bestrijden, op een wél gezonde wijze.

 

De capsules worden vervaardigd in 2 verschillende sterktes: 25% en de  55% dosis. Over het algemeen word vooral de 25% dosis oraal gebruikt, en de 55% rectaal.

 

Oraal

Pas in de maag lost de THC Capsule op, waarna alle werkbare stoffen door het lichaam worden opgenomen. Dit zorgt voor een gezond en optimaal functionerend lichaam en dat lichamelijke  klachten en ongemakken  worden afgezwakt. Een rendement van 10 tot 20% van de cannabinoïden bereikt de bloedbanen. 

 

30 tot 60 minuten na inname kan het voelbaar worden, en de werking duurt gemiddeld 6 tot 10 uur, afhankelijk van persoon en tolerantie voor cannabis. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat orale inname  van cannabis, zijn werking lang behoud, mede omdat de metabolieten worden opgenomen in het lichaamsvet en wederom opnieuw naar en door de bloedbanen gaat. In tegenstelling tot Rectale inname, moet men bij  Orale inname wel uitkijken dat men niet teveel ineens inneem, deze geeft wel de (on)gewenste high of stoned gevoel.

 

Rectaal

Onderzoek heeft aangetoond dat deze vorm van inname een uiterst effectieve manier gebleken is om de groei van kwaadaardige cellen/tumoren positief tegen te gaan en/of te bestrijden. Kanker in bijvoorbeeld in het onderste deel van het lichaam zoals de darm, prostaat of anus etcetc. worden op deze manier optimaal bestreden (dus direct bij de bron).

 

Door de dunne wand en de rijke bloedvoorziening van het rectum worden de THC  en cannabinoïden gemakkelijk geresorbeerd, daarbij zal het een positief effect hebben op de longen, deze worden als het ware geopend zodat je makkelijker kunt ademen (zeer geschikt voor mensen met astma en/of bronchitis).

 

10 – 15 minuten na inname kan het voelbaar worden, en de werking duurt gemiddeld 4 tot 8 uur, afhankelijk van persoon en tolerantie voor cannabis. Een rendement tot wel 70% van de cannabinoïden bereikt de bloedbanen. Via Rectale inname ondervind je weinig als géén high gevoel, bij inname op deze manier is het mogelijk om in een zeer korte periode een zeer hoge dosis te behalen.

 

Diarree kan de THC absorptie vanaf de rectum naar de bloedstroom vertragen, het is aan te raden om alleen tijdens diaree, alle THC capsules Oraal in te nemen om toch het resultaat te behouden. Dit kan een pittige bedoeling worden, maar hou vol....!

 

 

 

90 dagen Stappenplan bij kanker

 

Inname schema, verdeeld over de gehele dag

25% - 1 t/m 90 dagen - 2x per dag Oraal

55% - 1 t/m 90 dagen - 2x per dag Rectaal

 

Belangrijke aanvulling

THC Tincture, een druppel dosis onder de tong. Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) in de bloedstroom gaat zeer snel, betrouwbaar en doseerbaar. De 55% THC tincture (6x 10ml.) is bij de stappenplan inbegrepen. Inname: begin met 1 druppel om de 3 á 4 uur, na een week 2 tot 4 druppels  om de 3 á 4 uur onder de tong.

 

De complete 90 dagen stappenplan omvat in totaal:

180 capsules 25% dosis

180 capsules 55% dosis

6x 10ml. druppelflessen van 55% dosis 

 

Nadat de THC (RSO) behandeling van 90 dagen is beëindigd en mits het positief aangeslagen is, is het verstandig om de THC preventief te blijven gebruiken om een terugval van de behandelde aandoening te voorkomen, maar dan wel met een veel lagere doses van 2ml. per maand.

 

Het is belangrijk te weten en te onthouden dat de 90 dagen behandeling slechts een uitgangspunt is. Het kan bij sommige patiënten een langere inname periode duren om de behandeling te beëindigen, als dit het geval is aan te raden verder te gaan met de minimale 1ml. dosis per dag.

 

Bijwerkingen die eventueel in het beginstadium op kunnen treden zijn;

Vermoeidheid, veel slapen

Overgeven vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s)

Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen

Duizeligheid en/of misselijk gevoel

Regelmatig toiletbezoek

Tijdelijke vermindering van de eetlust


Drinken

Bij het gebruik van THC in welke vorm dan ook, is een vuistregel om veel te drinken, het liefs bronwater of vers gemaakte smoothie’s. Een goede herinnering is wanneer men direct na het plassen, wederom drink. Blijf ten alle tijden drinken en zorg tevens voor een gezond dieet.

 

Bewaar de capsules (afgesloten) in de koelkast, en de Tincture op kamer temperatuur, en het liefs op een donkere plek en beide onbereikbaar voor kinderen en/of huisdieren.

 

 

Naam  
E-mail  
Bericht