THC Olie kopen
SAFER THAN PRESCRIPTION PILLS

Cannabis roken

Roken van tabak maar ook cannabis is zeer schadelijk voor je gezondheid dat weet inmiddels iedereen. Bij het roken komen giftige stoffen vrij zoals teer, naftaline, tuoleen, ammoniak, nicotine en koolstof monoxide. Deze stoffen beschadigen je longen en veroorzaken ontstekingen van keel, neus, longen en heeft kanker verwekkende effecten.

 

Vapen van Cannabis olie

THC Vape olie (e-liquid) is een vloeibaar concentraat van cannabinoïden, en met een afgestemde THC level. Qua smaak is deze mild en zoet en zeker lekkerder en gezonder dan de gedroogde tegenhanger verwerkt in een joint. Met de Vaporizer zal je ook een high of stoned gevoel ervaren maar in een zeer mildere en rustgevend gevoel, maar zolang je je aan de regels houd, een aantal pufjes om de paar uur zal voldoende moeten zijn zal dit wellicht niet het geval zijn. Bij inhalatie neemt het lichaam de werkzame bestanddelen snel via de longen op, binnen enkele minuten is het al voelbaar.

 

Dosering

Het is belangrijk dat je de dosering langzaam opbouwt, je wilt niet de gehele dag een euforisch gevoel hebben. Je kan pas na verloop van tijd meerdere keren per dag inhaleren. Bij inhalatie is de dosering gemakkelijk en snel aan te passen. Is de werking onvoldoende? Dan kan je na een minuut of 5 iets meer inhaleren.

 

Is de werking voldoende of je krijgt last van bijwerkingen, stop dan met inhaleren. Vapen heeft alle voordelen van inhalatie: snel effect, exacte dosering, maar dan zonder alle nadelen van roken (verbranding).

 

Naast het positieve voordeel voor je gezondheid, is dat de hedendaagse vaporizers veelvuldig word gebruikt, dus niemand heeft een reden om zich af te vragen wat je aan het doen bent. De damp wat geïnhaleerd wordt en uitgeblazen wordt, zal de geur binnen een seconden verdwenen zijn. Dit houdt in dat het dus mogelijk is om 24/7 en gewoon in het zicht van iedereen, je dagelijkse dosis kan nemen.

 

Zeer effectief bij oa de volgende aandoeningen

Depressie

fibromyalgie

Migraine

Slapeloosheid

Ziekte van Lyme

Chronische pijnen

Stress

Vermoeidheid

Hoge bloeddruk

Stemming en angststoornissen

Bewegingsstoornissen

Ruggenmergletsel

 

Bovenstaand is maar een zeer kleine opsomming.

 

De Vape E-Liquid is verkrijgbaar in 2 diverse extracties, namelijk de co2 extractie en de alcohol extractie (Pure THC Olie, RSO)

 

 

 

Vervaardiging van co² E-Liquid

De Vape E-Liquid word onttrokken door middel van co² extractie. Tijdens co² extractie blijven alle nuttige en gezonde Cannaboíden intact. co² extractie of superkritische vloeistofextractie (SFE) staat bekend als de meest effectieve manier om heilzame essences uit plantaardig materiaal te extraheren.

 

De co² extracted Vape E-Liquid is verkrijgbaar in 1 of 2ml. dosseerspuit, en is verkrijgbaar in zowel Sativa als Indica Strain. De Extreme e-liquid >65% dosis is onverdunt en kan direct gebruikt worden, wil je deze iets verdunnen met een smaakje dan kan je deze gemakkelijk mixen met een bestaand reguliere E-Liquid. De co2 extracted Vape E-Liquid is te gebruiken bij alle E-Liquid vaporizers.

 

Vervaardiging Full Spectrum E-Liquid

Er word als eerst een ruwe plant aftreksel gemaakt, deze word gebruikt als basis olie, deze word aangevuld met een % pure Full Spectrum RSO pasta, op deze manier verkrijgt men een full spectrum olie of E-liquid, oftewel een ruwe onbewerkte olie, deze bevat alles wat in de plant voorkomt.

 

De full spectrum E-Liquid is niet te vergelijken met z’n grote broer de co²  extracted “schone” E-Liquid, die vele malen duurder is en zich eigenlijk meer richt op de % THC.  Dat wil niet zeggen dat de co² extracted E-Liquid geen medicinale werking bezit, dat heeft het juist wel, net als de full spectrum versie, het is alleen een kwestie van smaak, werking en het euforisch gevoel, die veel mensen toch wel appreciëren.

 

De Full Spectrum E-Liquid is verkrijgbaar in 10ml verpakking. En is te gebruiken met alléén de grotere versie vaporizers. De Full Spectrum E-Liquid word vervaardigd zowel uit de Indica als Sativa Strain, en is in 1  sterkte, namelijk de 15% THC verkrijgbaar. De Classic versie 15% dosis wordt verdunt met VG (Vegetable Glycerin) en PG (Propylene Glycol), beide producten zijn de standaard verdunningen voor alle E-Liquids. De De Full Spectrum E-Liquid is alleen te gebruiken bij de grotere E-Liquid vaporizers)

 

Al onze E-Liquids bevatten absoluut géén schadelijke stoffen zoals teer, nicotine, water en vitamines.

 

Hoevaak kan ik Vapen

Met 1ml E-Liquid kan je circa 160x vapen, versus Roken van een joint circa 12x hijsen. Als je dit berekend ben je met de THC E-Liquid vele malen goedkoper uit als met het roken van, "slecht voor de gezondheid" en zeer dure coffeeshop wiet.

Naam  
E-mail  
Bericht