THC Olie kopen
SAFER THAN PRESCRIPTION PILLS

Rick Simpson ontdekker van Pure THC olie (RSO) oftewel Rick Simpson Olie tegen levensbedreigende ziektes, adviseert de olie van de Indica Strain met de hoogst mogelijke THC level.

 

Bij de gemiddelde persoon duurt een volledige behandeling ongeveer 90 dagen en met een minimale dosis van 60ml. Pure THC Olie.(RSO)

 

Begin met 2 á 3 doseringen per dag ter grootte van een droge korrel rijst. 1 ml. Olie is gelijk aan ongeveer 60 tot 70 druppels ter grote van een rijstkorrel. Na vier dagen verhoogt u uw dosering en herhaal dit elke 4 dagen totdat u op het moment bent gekomen om 1 ml olie per dag te kunnen innemen.

 

Het duurt bij de gemiddelde persoon ongeveer 5 weken tot het punt dat men ongeveer 1 ml per dag in kan nemen. Zodra deze dosering bereikt is, kan men in dit tempo doorgaan. Door het gebruik van deze methode kan het lichaam de tolerantie langzaam opbouwen.

 

Wees ervan bewust wanneer u de behandeling met Pure THC olie ondergaat uw bloeddruk zal verlagen, dus als u momenteel bloeddruk verlagende medicatie gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat u  deze niet meer nodig zult hebben, overleg dit wel met uw behandelende arts.

De belangrijkste bijwerking van deze medicatie is slapen en rusten, hetgeen een belangrijke rol in het genezings proces speelt. Doorgaans zult u zich binnen een uur na het nemen van een dosis ontspannen voelen. Vecht niet tegen het slaperige gevoel en ga mee met dit proces. Over het algemeen zal de vermoeidheid overdag's in verband met deze behandeling binnen een maand verdwijnen.

Het gebruik van Pure THC Olie is zeer succesvol gebleken bij de behandeling van oa kanker. Helaas zijn er veel mensen die bij ons komen, helaas al zwaar beschadigd door de reguliere behandelingen, zoals chemokuren en bestralingen etc. Deze gevallen blijken dan ook het moeilijkst te genezen.

Bijwerkingen die in het beginstadium op kunnen treden zijn o.a. Vermoeidheid, Overgeven vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s), Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen. Duizeligheid en/of misselijk gevoel, Regelmatig toiletbezoek.

Bij een eventuele "overdosis" THC olie kan men in een angstige situatie komen, hyperventileren, out gaan, en/of enorm een high gevoel krijgen. (dit gebeurt meestal bij mensen die zeer gevoelig zijn en bijna nooit in aanraking zijn geweest met THC.)

 

Het is aanbevolen dat men eerst de dosering langzaam verhoogt om het lichaam aan de THC olie te laten wennen! Raak vooral niet in paniek wanneer dit voorkomt. Ga met dit gevoel mee en rust desnoods eventueel uit in bed of een andere ontspannen plek. Sluit uw ogen en las een rustperiode in. Na de rustperiode zal de duizeligheid of misselijkheid en/of alle andere nare gevoelens meestal verdwenen zijn.

 

Wat ook wel helpt is bij een teveel aan inname van de THC olie en u gaat zich vreemd voelen, is om te drinken en te eten. Wees vooral niet bang, er is nog nooit een mens overleden aan een "overdosis" THC.

 

Nadat de 90 dagen behandeling beëindigd is en mits deze THC  behandeling aangeslagen is, is het verstandig om THC olie te blijven gebruiken om een terugval van de behandelde ziekte te voorkomen, dit kan wel met een veel lagere doses van 1gram per maand, in de vorm van de Pure THC olie of de 55% THC Tincture. 

 

1) Plaats uw wijsvinger tussen uw tandvlees en wang met het concentraat naar uw tandvlees.

2) Tegen het tandvlees houden totdat het voldoende aan het tandvlees plakt.

3) Daarna lichtjes met de vinger te bewegen in een cirkelvormige van de ene kant naar de andere kant.

4) Wrijf net zolang totdat het zich heeft gehecht je tandvlees.

5) Inspecteer of er nog resten van het concentraat aanwezig is, als dit het geval is wrijf dan langer door en blijf dit herhalen totdat alle olie verdwenen is.

 

 

Inname

S’morgens: Eet eerst ontbijt, vervolgens je tanden poetsen, spoel je mond. Daarna neem je de eerste dosis van de dag. Volg dit procedé altijd, ook bij de vervolg dosis. Dit voorkomt dat het concentraat zich aan voedsel deeltjes klampt, wat kan resulteren in een onverwachte euforie. (high of stoned gevoel)

 

Als je eenmaal een gram pure THC olie per dag te gebruikt, kan je dit verdelen over de dag door bijvoorbeeld acht tot tien keer gedurende de dag te smeren. Op deze manier heeft je lichaam nauwelijks als geen last van lage of hoge euforie pieken.

 

Ken je lichaam

Als je je misselijk voelt, neem een hapje eten en drink wat water. Het moet snel weg te gaan. Indien je dit niet doet, kan het in angst overgaan. Een eenvoudige snack of wat water moet helpen dat u zich beter voelt.

 

Als je een beetje down bent/voelt, mag je een extra kleine hoeveelheid olie nemen. Een goede vuistregel is wel om eerst te eten en te drinken. 

 

Drinken

Bij het gebruik van pure THC olie moet u veel water drinken. Een  goede herinnering is wanneer u direct na het plassen, wederom water te drinken.

 

Let goed op bij het gebruik pure THC olie in combinatie met bloeddruk, pijn en slaapmiddelen. Blijf altijd drinken en zorg voor een gezond dieet.

 

Pure THC Olie word redelijk veel aangeboden en verschilt nogal van prijs, deze varieerd van € 150,- tot aan € 650,- per doseerspuit van 10ml., maar helaas ook de kwaliteit verschilt per aanbieder.

 

Voor het maken van circa een gram pure THC olie heb je circa15 gram cannabis en 250 milliliter pure alcohol voor nodig, daarbij de tijd die men nodig heeft om dit te bereiden, circa 5uur, en nog eens de verpakking van deze zegt ons bij een simpele berekening dat verkoopprijzen onder de € 300,- eigenlijk niet mogelijk is. Wellicht is dan ook de kwaliteit onder de maat, helaas zijn ook deze aanbieders volop via Google te vinden, pas dus op voor deze, in onze ogen  malafide aanbieders en websites.

 

Huidkanker

 

Rick Simpson ontdekker van Pure THC olie tegen levensbedreigende ziektes, adviseert de olie van de Indica Strain met de hoogst mogelijke THC level.

 

Pure THC olie op huidkanker

Smeer de Pure THC Olie direct op de huidkanker, en bedekt deze met een steriele pleister of gaasverband, doe deze handeling 2 tot 3x per dag.

 

In veel gevallen is met circa 4 weken, de huidkanker verdwenen. Heeft men langere tijd al huidkanker, zal het proces ook langer duren. Ook uw lichamelijke gesteldheid speelt hierbij een grote rol. Op deze manier gebruikmakende van Pure THC Olie op de huid geeft géén onverwachte euforie. 

 

Let op

Pure THC olie is heel erg dik, hou voor gebruik de doseerspuit even onder de warm water kraan, of het puntje eventjes boven een aansteker. De Pure THC word geleverd in 2ml. en 10ml. doseerspuiten.

 

Naam  
E-mail  
Bericht