THC Full Spectrum Tincture, een druppel dosis voor onder de tong.

Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) via de bloedstroom verspreid de olie zich zeer snel, is betrouwbaar en doseerbaar. THC Full Spectrum Tincture is tevens een aanbevolen aanvulling op de 90 dagen THC capsule stappenplan tegen kanker, maar is ook uitermate geschikt als voorzorgs maatregel. De THC Tincture is niet verslavend!

 

Effecten zijn merkbaar in 3 -10 minuten, de piek bereikt men in minder dan een uur. Duur is gemiddeld 3 uur (persoonsafhankelijk). Gebruikers melden dat THC Tincture het gemakkelijk maakt om het juiste niveau van de medicatie te bereiken. THC Tincture, is handig te doseren en gemakkelijk mee te nemen. Bovendien op ieder gewenst moment van de dag worden ingenomen.

 

Inname dosering bij levensbedreigende aandoeningen

Begin met 2 druppels om de 3 á 4 uren. Zorg dat je de extract zeker 60 to 90 seconden lang onder de tong houdt. Na enkele dagen de dosis met 2 druppels verhogen. (icm het stappenplan)

 

Inname dosering bij niet levensbedreigende aandoeningen

begin met 2 druppels, voor het slapen gaan, dit is je uitgangspunt, bouw dit naar gelang op naar 3 druppels. Na een week kan je overdag om de 3 á 4 uren desgewenst een 1 of 2 druppels nemen.

 

Ken je lichaam

Als je je misselijk voelt, neem een snack, hapje eten en/of drink wat water, het rare gevoel zal verdwijnen. Indien je dit niet doet, kan het in angst overgaan. Als je een beetje down voelt, kan je een extra druppel nemen. Een goede vuistregel is wel om eerst te eten en te drinken.

 

 

De kans op bijwerkingen in het beginstadium van gebruik zijn oa

Vermoeidheid

Braken vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s). Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen

Duizeligheid en/of misselijk gevoel

Regelmatig toiletbezoek

 

Ingrediënten

Pure THC Olie

Cannabis extract

Olijf - Kokosolie

 

Let op

THC Full Spectrum Tincture bevat actieve THC en kan al bij inname vanaf 3 druppels een lichte psychoactieve werking teweegbrengen. Bij meerdere druppels een actieve psychoactieve werking (persoonsafhankelijk), bouw het dus wel rustig op!

 

De THC tincture is leverbaar in 10ml. druppelflesje.

En leverbaar in de 25% dosis en de 50% dosis

 

Prijs op aanvraag