THC Full Spectrum huid zalf

 

Helpt tegen aandoeningen zoals: artritis, lupus, acne, steenpuisten, eczeem, dermatitis (waaronder atopische) en psoriasis, brandwonden, snij en schaafwonden, jeuk, insectenbeten, likdoorns, schimmelnagels, wratten en schimmelinfecties, directe pijnbestrijding bij spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, verstuikingen en andere kneuzingen, blauwe plekken, zwellingen, aderontsteking, aderlijke zweren, aambeien, menstruatie pijnen, verkoudheid, keelpijn, bronchitis, astmatische problemen met de ademhaling, chronische ontsteking van de strottenhoofd (toepassing in de vorm van een Priessnitz compress), migraine, koortslip (herpes) en koortsblaasjes.

 

Cannabis en wondbehandeling door de eeuwen heen

In de historische medische teksten uit verschillende culturen wordt melding gemaakt van het gebruik van cannabis voor de plaatselijke behandeling van snij-, schaaf- en brandwonden. In Egyptische teksten op papyrus wordt gesproken van plaatselijke  antiseptische preparaten, die vermoedelijk bestonden uit een mengsel van cannabis en vet.

 

 

Hedendaags onderzoek naar wondgenezing en cannabis

Uit onderzoek is veel bewijs naar voren gekomen dat cannabis zeer effectief is als pijnstiller, ontstekingsremmer en ontsmettingsmiddel. Het lijkt er zelfs op dat het endocannabinoïden systeem direct betrokken is bij het genezingsproces en een essentiële rol speelt bij de vorming van littekenweefsel.

 

Aanbevolen gebruik

Breng de THC huid zalf 2 tot 4x per dag op de te behandelde plaats aan, smeer in zachte, cirkelvormige bewegingen en laat zo lang mogelijk absorberen en inwerken. Het gebruik van de zalf kan voor het gehele lichaam gebruikt worden door jong en oud.

 

Alle gunstige verbindingen zoals Cannabinoïden, Tetrahydro cannabinol, Antioxidanten  en Terpenen worden rechtstreeks opgenomen via de huid. De huid zalf kan worden gebruikt als een dagelijkse huid verzorging. De huid zalf heeft ook nog eens een verzachtend, kalmerend, hydraterend en anti-inflammatoire effect.

 

Ingrediënten 100% biologisch

Cera Flava (gezuiverde bijenwas)

Oleum cocos (cocos olie)

Aloë Vera

THC extract

Neem olie

Lavandula (lavendel)

Matricaria Chamomilla (kamille)

Bevat geen schadelijke stoffen, parabenen, parfum of kunstmatige geur en kleurstoffen

 

Prijs op aanvraag

 

Let op

De THC Full Spectrum huid zalf mag niet worden gebruikt op bloedende wonden, en is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.